Týdenní menu 3. 9. – 9. 9.
Sopa, lehce pikantní polévka z pečené cukety, zdobená kysanou smetanou, čerstvým koriandrem a nachos chips 45,-
Burrito, pšeničná tortilla 12″, plněná a zapečená s rýží, grilovanou paprikou, cibulí a sýrem, podávaná se zeleninovou salsou mexicano 139,-
Ensalada, těstovinový salát s tuňákem, červenou cibulkou, olivami, čerstvým koriandrem, kysanou smetanou a limetou, podávaný s olivovou ciabattou 139,-
Patate, zapečené brambory s anglickou slaninou, cibulí, jalapeño papričkami, sýrem a salsou verde 139,-
Quesadillas de cerdo, dvě pšeničné tortillas 12“, zapečené s marinovanou grilovanou vepřovou kotletkou v ostré Lousiana nebo barbecue omáčce s cheddarem a sýrem, podávané s kysanou smetanou a salsou Pico de Gallo 149,-
Nealko Mojito 40,-
Mojito 70,-
Torta de cacao, kakaový dort se šlehanou smetanou
K dezertu – Espresso Mexico organic, odrůda Catimor, Catuaí
Žádné komentáře