Týdenní menu 31. 8. – 6. 9. 2015

200g Steak z chlazeného lososa s pečenými cherry rajčátky, podávaný na dušeném listovém špenátu 149,-
250g Rib eye steak v zeleninové marinádě, zdobený praženými sezamovými semínky, podávaný s kysanou smetanou a mexicano salsou 189,-
200g Biftek z hovězí svíčkové podávaný na pečených lístcích rukoly, čerstvého tymiánu a česneku 230,-
200g Steak z vepřové panenky zapečený s barbecue omáčkou, podávaný s grilovaným kukuřičným klasem a cheddar salsou 164,-
150g Steak z kuřecího prsíčka s pečenými cherry rajčátky, omáčkou z gorgonzoly a čerstvým tymiánem 129,-
Salát z lístků rukoly, polníčku, cherry rajčátek a půl pečené bagety
– 100g filetovaným steakem z lososa 139,-
– 150g filetovaným steakem z kuřecího prsíčka 129,-
– 100g filetovaným steakem z hovězí svíčkové 179,-
Pečené brambory ve slupce na čerstvém tymiánu 35,-
Bramborová kaše 35,-
Vařené brambory ve slupce 35,-
Zapečená bageta s bylinkovým pestem 35,-
Pizza pane s bylinkami, česnekem a sýrem 45,-

Zpět nahoru