PODZIMNÍ menu 8. 10. – 14. 10.
Sopa, krémová brokolicová polévka s nachos 45,-
Enchilada, čtyři kukuřičné tortillas plněné grilovanou paprikou, cibulí a kukuřicí s kořením fajitas, zapečené se sýrem a omáčkou rojo/verde 129,-
Wings, pečené kuřecí křidélka v Barbecue nebo ostré Lousiana omáčce, podávané s malým zeleninovým salátem a bagetou 8ks – 79,- 12ks – 109,- 16ks – 139,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 12“, zapečené s grilovanými kousky vepřové kotlety s cibulkou, habanero papričkami, sýrem a barbecue, podávané s kysanou smetanou a černými fazolemi 149,-
200g Filete, grilovaný steak z vepřové kotlety v barbecue, podávaný s volským okem na křupavé slanině, pečenou bagetou a salsou Pico de Gallo 189,-
Žádné komentáře