Týdenní menu 8.- 14. 6.

200g Steak z chlazeného lososa s pečenými cherry rajčátky, podávaný na dušeném listovém špenátu 149,-
200g Grilovaný steak z vepřové krkovice, marinovaný v pikantní omáčce Lousiana a uzené Barbecue, podávaný se sázeným vejcem 129,-
250g Rib eye steak v zeleninové marinádě, zdobený praženými sezamovými semínky, podávaný s kysanou smetanou a mexicano salsou 189,-
200g Biftek z hovězí svíčkové podávaný na pečených lístcích rukoly, čerstvého tymiánu a česneku 230,-
200g Steak z vepřové panenky zapečený s barbecue omáčkou, podávaný s grilovaným kukuřičným klasem a cheddar salsou 164,-
150g Steak z kuřecího prsíčka s pečenými cherry rajčátky, omáčkou z gorgonzoly a čerstvým tymiánem 129,-
Salát z lístků rukoly, polníčku, ředkviček a cherry rajčátek s vařeným vejcem, zdobený kysanou smetanou s čerstvým tymiánem a podávaný s půl pečené bagety 109,-
– 100g filetovaným steakem z lososa 149,-
– 150g filetovaným steakem z kuřecího prsíčka 139,-
– 100g filetovaným steakem z hovězí svíčkové 189,-
Nové pečené brambory ve slupce na čerstvém tymiánu 35,-
Bramborová kaše 35,-
Nové vařené brambory ve slupce 35,-
Zapečená bageta s bylinkovým pestem 35,-
Pizza panne s bylinkovým pestem, sypaný sýrem 45,-

Zpět nahoru