Úterý 19. 5 . 2015

Soppa de pollo, silný, lehce pikantní, navinulý vývar s kuřecím masem, zelenými a červenými rajčaty, chipotle papričkami, ovoněný skořicí a hřebíčkem 35,-
0
Tortilla de patatas, tradiční andaluský pokrm, bramborová omeleta z brambor, mladé cibulky, česneku a vajec pomalu smažených na olivovém oleji 89,-
3
Risotto z kulatozrnné rýže s opečenými kousky cukety, cherry rajčat, cibulky a česneku, zdobené čerstvou bazalkou a parmazánem 95,-
7
Alas de pollo, 12ks kuřecích křidélek (wings) pečené s barbecue omáčkou, podávané s malým zeleninovým salátem a půl pečené bagety 95,-
0
Enchiladas, zapečené kukuřičné tortillas s omáčkou z koření enchilada, opečenou cibulkou, česnekem, fazolovou pastou, jalapeño papričkami a kousky grilované hovězí roštěné, zapečené se sýrem cheddar 135,-
7
Cheesecake, degustační porce, ručně dělaný, zdobený kopičkou šlehané smetany a hoblinkami čokolády 39,-
1,3,7,8

Zpět nahoru