Úterý 24. 3. 2015

Zuppa di spinaci, krémová polévka z listového špenátu, podávaná s gnocchi 35,-
1,7
Burritos „10“ pšeničná tortilla potřená guacamole, plněná kousky vepřové panenky s chorizo kořením a ledovým salátem, to vše zapečené se sýrem, podávané s kysanou smetanou 95,-
1,7
Albondigas en Ras-el-hanout, pečené kuličky, dělané z hovězího a vepřového masa s aromatickou a typickou omáčkou z marockého koření podávané s kuskusem 95,-
3,12
Pesce alla griglia, grilovaný steak z čerstvého lososa na bylinkovém másle podávaný s pečenou limetou a vařeným bramborem ve slupce 139,-
4,7
Tiramisu, degustační porce, ručně dělané dle původní italské receptury, zdobené kopičkou šlehané smetany 39,-
1,3,7

Zpět nahoru