Týdenní menu 23.-29.1.
Sopa de calabacín, lehce pikantní krémová polévka z pečené cukety s papričkou chipotle, zdobená kapkou kysané smetany a nachos 45,-
200g Brochetas de verduras, grilovaná cuketa, žampiony, cibule, paprika a cherry rajčátka na jehle, podávaná na šafránovém risottu s parmazánem 159,-
200g Filete de cerdo, grilovaný špalek z vepřové panenky, špikovaný čerstvou šalvějí a klínky sušené šunky na pepřové omáčce se šťouchanými brambory a salsou verde 179,-
Pastel de manzana, jablkový koláč 49,-
Polední menu 23.- 27.1.
Risotto s pečenými žampiony, dušené na víně, zjemněné smetanou a zdobené petrželkou 105,-
Patate al horno, zapečené brambory s anglickou slaninou, cibulí, olivami, sýrem a kysanou smetanou 105,-
Tortilla al horno, plněná a zapečená s chilli con carne, nachos, kysanou smetanou a sýrem, podávaná se salsou verde 115,-
Žádné komentáře